2011. január 23., vasárnap

2. Novellám - Jég hercegnő

Jég Hercegnő


Mit tennél meg akkor hogy nem lennének barátaid . Egyetlen barátod a lovad . Nem lenne más csak ő ? 
De ha elpusztulna te mit tennél ? Évekkel később ez a lány is felnőtt . Nem hitt a tündérmesékben a húgával ellentétben . Az után a nap után hogy Láng nevű lova elpusztult nem lovagolt tovább . 5 éves kis lányként nem fogta fel hogy öreg volt a lova . 20 évesen újra rávette magát hogy lovagoljon . Villám nevű lovával . Természetre és külsőre tisztára olyan volt mint Láng de valami más volt . Mást nem engedett közelébe azóta mióta megszületett mint Rosemary-t .15 éves volt amikor Villám megszületett . Nagyon sok időt  töltött a csikóval . Ahogy nőtt Villám úgy nőtt a szívéhez a fiatal ló . 5 évvel később rá szánta magát hogy újra lovagoljon .
Nem gondolta volna hogy az új tréner egy helyes srác lesz  . Mikor meg látta rögtön meg tetszett  neki a srác . A fiúnak sem volt közömbös a lány . Néhány hét múlva jó barátok lettek az érzelmek elmélyültek  . A lány apja király volt abban az időben éltek hogy az apa válassza a lányának a férjet . Titokban akarta tartani a király hogy egyetlen gyermekét kihez adja . A lovász fiú igazából herceg volt de a lány nem tudta . A király estély szervezet ahol a lány megismerheti jövendőbelijét . A lány nagyon szomorú volt hogy nem tudja kihez akarja adni az édesapja . Nem szerette volna a lovász fiú szívét összetörni . Szerette a fiút tiszta szívből . A fiú neve Sr . Kevin Harrison volt . De a lány csak  Kevinként ismerte . A szobalányok segítettek a hercegnőnek készülődni . De ez sem hatotta meg szerette az ilyen bálokat de most a háta közepére sem kívánta . 
-.Miss Mc'carty készen vagyunk .
- Köszönöm Lucy elmehet .
- Ha bármire szüksége lenne csak csengessen .
- Rendben köszönöm . 
Az égen már fenn voltak a csillagok . Úgy ragyogtak akar több millió gyémánt . Arra a férfira gondolt aki el rabolta a szívét tudta , hogy soha nem lehet majd azé a férfi-é akit szeret .Akkor még nem gondolta hogy meg lepetés éri őt mikor a trón terembe belép .Az apja bemutatta az öreg királynak . A herceg még nem volt kész.
- Jó estét kívánok fenség . - köszönt a lány .- Rosemary Mc'carty hercegnő vagyok . Üdvözlöm önöket.
- Szervusz Sr. Kenneth Harrison vagyok . - Néhány perc múlva meg jött a herceg mikor Rosemary meg látta ki az kis híján szívrohamot kapott . A lovász fiú volt Kevin .Rosemary mikor feleszmélt el szalad az istállóba . Villámmal elszáguldott hallotta még Kevin hogy utána kiabál de nem törődött . Úgy érezte mindenki elárulta  .
Egyetlen barátja a csillagok voltak és persze Villám . Nem figyelt eléggé Rosemary ezért mikor Villám meg bokrosodott ledobta őt . A bokája kiment nem tudott mást tenni mint leülni a földre és várni . Hallotta hogy valaki a nevét kiabálja . 
- Itt vagyok . - mondta majd látta ki az Kevin volt az .
- Mi történt ? Jó vagy ?
- Jobban voltam míg nem ismertelek téged . - morogta így felvette a Jég királynő álarcát .
- Miért lettél ilyen nem ilyennek  ismertelek meg .- beszélt szenvedő hangon a herceg .
- Még kérdezed azt hittem a barátod vagyok és nincsenek titkok de te nem mondtad el .
- Apád kért meg rá hogy barátkozzam össze veled mielőtt az eljegyzési dolgok elkezdődnek . Sajnálom hogy hazudnom kellett Rosemary . Szeretlek ezt nem mondhattam el neked mikor csak egy lovász fiú voltam .
- Figyelj kezdjük előröl csak barátok legyünk először oké ?
- De nem is válaszolsz hogy Szeretsz-e .
- Jelenleg nem tudom mit érzek . Azon kívül hogy csalódtam benned és az apámban nem tudom mit érzek .
Villám hol van - kérdeztem 
- A palotába ment vissza azért is jöttem utánad . Féltem hogy valami bajod esett . Feltudsz állni ?
- Nem .
- Akkor gyere -  karjaiban volt Rosemary. felültette a lovára majd ő is felült mögé meg sem állt az istállóig ott egy padra tette a lány majd a lovát beengedte a karámba. 
- Gyere beviszlek .
- Köszönöm. -mondta a lány 
- Mi történt -kérdezte Hanry 
- Villám ledobott így Mr . Harrison. Volt kedves és behozott .
- Kedves lányom ő a vőlegényed ne magázd . 
- Felvinne Mr. Harrison ?
- Természetesen Rosemary .
Mikor felértek a szobába a hercegnőt lerakta Kevin majd kiment .
Mind ezt Rosamary az esküvője napján gondolta vissza .




VÉGE


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése